Välkommen till JuLash

Vi har produkter till ögonfransförlängning

Vår filosofi är att få alla våra kunder nöjda där vi kommer att sträva efter att kunna erbjuda produkter av hög kvalitet till billigare priser samt att utveckla en bra kundrelation. Vi förstår vikten av effektiva och pålitliga produkter till dig som professionell fransstylist och erbjuder därför noggrant utvalda produkter som garanterar enastående resultat.
Som en del av vår gemenskap får du tillgång till inte bara våra högkvalitativa produkter, utan också vår expertis och support. Vi finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor, ge råd och hjälpa dig att uppnå fantastiska resultat. Utforska vår kollektion av produkter för ögonfransförlängning och upplev magin själv. Vi garanterar en fantastisk ögonfransupplevelse som kommer att ge dig strålande resultat.
Bästsäljare
  Bästsäljare
   Naglar
    Naglar
     Utvalda
      Rea
       Rea
        Startkit

         JuLash Startkit Mellan

         2,700.00kr

         JuLash Startkit Stor

         3,400.00kr

         JuLash Startkit Liten

         2,000.00kr

         JuLash Startkit Basic

         2,500.00kr
         Startkit

          JuLash Startkit Mellan

          2,700.00kr

          JuLash Startkit Stor

          3,400.00kr

          JuLash Startkit Liten

          2,000.00kr

          JuLash Startkit Basic

          2,500.00kr
          Bästsäljare

           Skapa enastående ögonfransar för dina kunder

           Som fransstylist är du en expert på att förvandla dina kunders ögon till att bli verkliga blickfång. En av de mest eftertraktade behandlingarna inom skönhetsbranschen idag är ögonfransförlängning. Genom att behärska tekniken för ögonfransförlängning kan du erbjuda dina kunder ett fantastiskt och långvarigt resultat som verkligen förhöjer deras utseende.

           Förberedelse och konsultation vid ögonfransförlängning

           Innan du börjar med ögonfransförlängning är det viktigt att genomföra en noggrann förberedelse och konsultation med varje kund. Lyssna på deras önskemål och förväntningar, samt ge dem realistiska förväntningar på resultatet. Utvärdera deras naturliga fransar och diskutera olika stilar, längder och böjar för att skapa den perfekta looken som passar deras ansiktsform och personlighet.

           Tekniker och materialval

           Ögonfransförlängning innebär att applicera ögonfransförlängningar på varje naturlig frans för att skapa en fylligare och mer definierad look. Som fransstylist är det viktigt att behärska olika tekniker, såsom klassisk ögonfransförlängning och volymfransar, för att kunna erbjuda olika stilar och effekter. Välj bland våra högkvalitativa produkter som fransar av olika längder, tjocklekar och böjar, samt franslim och verktyg som ger en stark och säker applicering.

           Hur du applicerar och efterbehandlar dina ögonfransförlängningar

           En korrekt applicering av ögonfransförlängning kräver tålamod, precision och skicklighet. Du som fransstylist bör därför se till att noggrant isolera varje naturlig frans och applicera rätt mängd franslim för att undvika klumpar eller skador på fransarna. Ge dina kunder tydliga instruktioner om eftervård och underhåll, inklusive att undvika vatten, oljebaserade produkter och gnugga ögonen. Rekommendera också regelbundna återbesök för att justera och byta ut fransar som naturligt faller bort över tiden.

           Utbildning och fortsatt utveckling inom ögonfransförlängning

           Som fransstylist är det viktigt att kontinuerligt utbilda dig och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna inom ögonfransförlängning. Delta i våra utbildningar inom ögonfransförlängning för att förbättra dina färdigheter och utöka din kunskap. Utforska nya produkter och verktyg på marknaden för att erbjuda det bästa för dina kunder. Genom att investera i din utbildning och utveckling kan du förbli konkurrenskraftig och leverera exceptionella resultat till dina kunder.